Domače suhe klobase iz družinske mesnine Ilc predstavljajo nepopustljivo kakovost, ki se čuti v vsakem grižljaju. Izdelane brez dodatka konzervansov in pripravljene iz mesnine slovenskih, doma rejenih prašičev, so te klobase prava manifestacija primorske tradicije in obrti. Vsaka sestavina, od svinjskega mesa, slanine, soli pa do skrbno izbranih začimb, dodaja k bogatemu in avtentičnemu okusu. Za najboljše ohranjanje okusa in svežine hranite pri temperaturi do 7 °C.
Poudariti velja, da Mesnine Ilc ponosno stojijo pod srednjeveškim mestecem Vipavski Križ, kjer jih obdaja klima primorske vasice. Šef Erik s posebnim spoštovanjem do obrti in tradicije uporablja edinstven postopek sušenja na vipavski burji, ki mesninam podari tisti poseben pridih. Ne zamudite priložnosti, saj se njihove mesnine prodajajo kot vroče žemljice. In kot pravijo, »robe hitro zmanjkuje«!
Končna teža tehtanega izdelka lahko odstopa od naročene. Ob naročilu se rezervira maksimalna vrednost izdelka, ob dostavi se zaračuna dejanska vrednost.
Brez konzervansov. Iz slovenskih, doma rejenih prašičev. Sestavine: svinjsko meso, slanina, jedilna sol, začimbe. Hraniti pri temperaturi do 7 °C
V primorski vasici pod srednjeveškim mestecem Vipavski Križ se nahaja družinski mesni obrat Mesnine Ilc.
Z naborom domačih mesnin – domače suhe salame, pancete, suhih klobas, pečenic, zašinka, svežega svinjskega mesa, ocvirkov, domačega svinjskega špeha in svinjske masti – s poudarkom na kvaliteti, ki lahko zares izhaja samo iz doma rejenih živali, se uvrščajo med zelo zaželene ponudnike. Vipavska burja, na kateri šef Erik skrbno suši svoje »pridelke«, doda mesninam še poseben pridih.
Pravijo, da »robe hitro zmanjkuje«, tako da lepo vabljeni k pravočasnim naročilom.
Sistemski Administrator -
Sistemski Administrator -
Seznanite se z najnovejšimi ponudniki, vročimi ponudbami in ostalim uporabnim čtivom.